“YAZIMDA GENÇLİK VAR“ KAMPI BAŞLADI

Hatay İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Yazımda Gençlik Var” kampı, gençlerin yoğun ilgisiyle başladı.

AİLE 21.08.2024, 20:08
3
“YAZIMDA GENÇLİK VAR“ KAMPI BAŞLADI

Hatay İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Yazımda Gençlik Var” kampı, gençlerin yoğun ilgisiyle başladı. Antakya’da düzenlenen kamp, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle manevi bir atmosferde açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programına Antakya İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin ve Hatay İl Müftü Yardımcısı Hasan Fındık katılarak, öğrencilere hitap etti. Müftü Şahin, konuşmasında güzel ahlakın önemine vurgu yaparak, katılımcılara bu kampın manevi eğitim açısından büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. Şahin, kampın tüm öğrencilere hayırlı ve bereketli geçmesini dileyerek, gençlerin bu süreçten en iyi şekilde faydalanmaları temennisinde bulundu.

Hatay İl Müftü Yardımcısı Hasan Fındık da, gençlerin böyle önemli bir programda yer almasının geleceğe dair umut verici olduğunu ifade etti. Fındık, “Bu tür kamplar, gençlerimizin manevi ve ahlaki gelişiminde önemli rol oynuyor. Hep birlikte burada geçireceğimiz zaman, hayatımız boyunca hatırlayacağımız değerli anılara dönüşecek,” dedi.

Kamp programına Hatay İl Müftülüğü vaizleri, çeşitli ilçelerden gelen Gençlik Koordinatörleri ve Kur’an kursu hocaları da katıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Eylül 2024
İmsak 04:51
Güneş 06:12
Öğle 12:40
İkindi 16:11
Akşam 18:57
Yatsı 20:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı