Beyzade Haber

3 ayda 10 kilo vermek mümkün, tek yapmanız gereken bu salatayı hazırlamak

AİLE

Çalışmalara göre düzenli tüketilmesi halinde kısa süre içerisinde kilo verdiren salata tarifini sizler için derledik. İşte ayrıntılar…

Kilo vermek isteyen ve bu sebep ile de sağlıklı tarifler araştıran birçok kişi özellikle salata reçetelerini yakından takip eder. Doyma hissinin yanı sıra besleyiciliği de yüksek olan salata tariflerine ulaşabilmek adına arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunan birçok kişi, hekimlerin tavsiyelerini de kulak verir.

Hekimler tarafından verilen tavsiyelere göre kilo verme süreci, her bünye açısından farklı işlemektedir. Metabolizma hareketlerine ve diğer kişisel verilere bağlı olarak kişi özelinde yönetilmesi gereken kilo verme süreci, aynı zamanda sağlıklı da olmalıdır.
Diyet süreçlerinde tüketilen gıdaların içerikleri, kilo verme sürecini direkt olarak etkilemektedir. Bu kapsamda kişinin hem gücüne güç katan hem de yağ yakımını hızlandıran besinler ile beslenmeleri gerekir. Bizler de tam da bu sebepten ötürü yağ yakımını hızlandıran, lezzeti ile de damak çatlatan bir salata tarifi hazırladık.

Vücutta depolanan yağ insan sağlığı açısından bir yere kadar faydalıdır. Ancak fazla yağın bölgesel olarak birikmesi, başta kalp ve damar hastalıkları olmak üzere pek çok hastalığın habercisi olabilir. Bu neden ile uygun kiloda olmanın yanı sıra yağ oranının da uygun düzeyde olması son derece önemlidir.
Yağ yakımını hızlandırmak, diyet sürecinin en önemli aşamalarından biridir. Bu kapsamda sizler için hazırlamış olduğumuz yeşil mercimek salatası ile bu aşamayı başarılı bir şekilde tamamlamanız mümkün. Ayrıca protein bakımından zengin olduğu için bağışıklık sisteminizi de güçlendirecek olan bu salata, kilo verme sürecinizi tamamen sağlıklı bir hale getirecektir.

Yeşil mercimek salatası tarifi için gereken malzemeler şu şekilde:


Yeşillikleri ve domatesi ince ince ince doğrayın. Yeşil mercimek ile nohudu ayrı ayrı haşlayın. Tüm malzemeleri geniş bir kaba aktarın ve ardından da peyniri, tuzu, baharatları ve zeytinyağını ekleyin. İşte bu kadar, bol proteinli yeşil mercimek salatanız hazır. Afiyet olsun!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.