Beyzade Haber

AKP, katil İsrail boykotunu delmeye devam ediyor! Tartışmalı belediye yine gündemde

GÜNDEM

Katil ve işgalci İsrail’e destek veren firmalara yönelik boykot başlatılmıştı. Rize’de AKP'li belediyenin, işgalci İsrail firmalarıyla yakın ilişkisi bir bir ortaya çıkıyor.

Katil ve işgalci İsrail destekçisi firmalar arasında yer alan firmalara, AKP'nin desteği devam ediyor. Dualar eşliğinde Burger King şubesinin açılışının ardından Rize'de bir skandal daha ortaya çıktı. AKP'li belediyenin şehir merkezindeki ünlü Çay Bardağı heykeline de boykot edilmesi istenen Algida firmasının reklamını aldığı ortaya çıktı.
Rize’de önceki haftalarda AKP'li belediye başkanları ve yöneticileri, dualar eşliğinde Burger King şubesinin açılışını gerçekleştirmişti. Açılış sırasında ‘Kahrolsun İsrail’ sloganı atan Öğretim Üyesi Kemal Sağlam 10 kişilik grubun saldırısına uğramıştı. Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Rize’nin sembolü olan Çay Bardağı heykeline de boykot edilmesi istenen firmalardan Algida’nın reklamını aldığı öğrenildi. Vatandaşlar tarafından bu yılın haziran ayında çekilen bir videoda şehir meydanındaki devasa heykelin üstündeki reklam dikkat çekti.
Kaynak: Karar Gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.