Beyzade Haber

Ankara’daki en iyi 10 aspava

AİLE

Ankara'nın önemli yemek kültürleri arasında aspava yer alır. Birbirinden farklı adreslerde en iyi şekilde aspava yapılır ve ziyaretçilere sunulur. Herkes için özel bir yeri olan aspava Ankara için son derece değerlidir.

Ankara'da yemek yemek denildiği zaman en çok tercih edilen ve bilinen yerlerden birisi aspava şubeleri midir? Şehrin kültürü haline dönüşmüş olan bu özel lezzete ulaşmak isteyenler en iyi mekanlara gitmelidir. Birbirinden farklı ve en iyi olan mekanları sizin için sıraladık.

Ankara'da aspava denildiği zaman akla ilk gelen mekanlar arasında Lezzet Ustası bulunur. 1.978 yılından beri çalışmalarına devam eden ve Ankara için önemli olan Aspava Lezzet Ustası en uğrak lokantalardan birine dönüşmüş durumda. Çankaya'da bulunan ve Kızılırmak Mahallesi'nde yer alan Aspava Lezzet Ustası haftanın her günü eşsiz lezzetleriyle misafirlerini buluşturmaya devam ediyor.

Yaşamkent’te yer alan Başkent Aspava yaptığı çalışmalar ve özel ürünleri ile öne çıkıyor. Aspava lezzetine ulaşmak isteyen kişiler, özellikle Yaşamkent civarında olanlar bu restoranı tercih edebilir. Döner, dürüm, pide ve kebap bulunan Başkent Aspava, lezzetli yemekler hazırlanmasıyla bilinen Başkent Aspava, en iyi şekilde servis eden yerlerden biri.

1970’li yıllardan beri çalışma hayatına devam eden Dürüm Aspava özel yemekleriyle biliniyor. Özellikle kiremitte hazırladığı et yemekleri onun en popüler lezzetleri arasında Dürüm Aspava 1970’li yıllardan beri aspava hazırlamaya ve dededen toruna geleneksel olarak aktarım yapmaya devam ediyor. Dürüm Aspava’yı denemek isteyen kişiler, Çankaya ilçesine gitmeli.

Turgut Özal Mahallesi’nde yer alan Kardelen Aspava Batıkent ilçesinde bulunuyor. Eşsiz lezzetlere ulaşmak isteyenler ve aspava ayı farklı bir mekanda denemek isteyenler, doğrudan Kardelen Aspava restoranını tercih edebilir. 1982 yılından beri aspava hazırlamaya ve yemekleriyle misafirlerinin dikkatini çekmeye devam eden özel bir restoran.

Lezzet şöleni yaşamak isteyenler için Ankara’da en iyi aspavayı hazırlamaya devam eden Meşhur Aspava Selanik, yerliler tarafından sık sık tercih ediliyor. Haftanın her günü özenle hazırladığı aspava lezzeti ile bilinen bir restoran.

Barbaros mahallesinde bulunan Meşhur Gülçimen Aspava en eski aspava restoranlarından birisi. Bu restoranı tercih ederek hem profesyonel hizmet alabilir hem de güler yüzlü hizmetin tadını çıkarabilirsiniz. Doyurucu bir öğün aradığınızda tercih etmeniz gereken özel lokantalardan birisi de Meşhur Gülçimen Aspava olmalı.

Ankara’nın en popüler aspava lokantalarından biri olan Özçelik Aspava, eşsiz lezzetler hazırlıyor. Esat bölgesinin en popüler aspavacılarından biri olan Özçelik, yufkası ve yemekleri ile öne çıkıyor. Servisinin son derece doyurucu olmasının yanı sıra görsel şölen sunması da dikkat çekici.

En meşhur yerlerden biri olan Şimşek Aspava, işlek bir caddede yer alıyor. Her zaman dolu olan ve özel lezzetleri ile bilinen Şimşek Aspava, Ankaralılar için son derece değerli.

En popüler aspava lokantalarından birisi olan Yıldırım Aspava günümüzün en değerli yerlerinden birisi. Ankara'da aspava yemek denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden birine dönüşmesi kaliteli hizmetine dayanıyor. Aspava restoranları gibi birbirinden çeşitli sofralar hazırlıyor ve her bir öğünün doyurucu olmasına özen gösteriyor.

Küçükesat’ta yer alan Yıldız Aspava, en çok bilinen ve ziyaret edilen yerlerden biri. 1987’den beri hizmet vermeye devam eden Yıldız Aspava, soslu dürümü ile öne çıkan bir lokanta. SSK ile bilinen ve herkesin dikkatini çekmeyi başaran Yıldız Aspava, güler yüzlü hizmeti ile de biliniyor.
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.