Beyzade Haber

Arda Güler Lille - Real Madrid maçında oynayacak mı? İşte dev maçın saati ve kanalı

SPOR

Milli futbolcumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşacak. Peki Arda Güler bu maçta oynayacak mı, ilk 11'de mi çıkacak ve Lille Real Madrid maçı ne zaman? İşte tüm detaylar...

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en prestijli turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde maçlar büyük bir heyecanla oynanmaya devam ediyor.
Real Madrid, yeni formattaki ilk maçında Stutgart ile karşılaşırken rakibini rakibini Santiago Bernabeu'da 3-1 mağlup etmişti.
Peki Arda Güler Lille maçında oynayacak mı? Lille - Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte, mücadelenin detayları…
Şampiyonlar Ligi’nde 2. hafta mücadelesinde Lille, Real Madrid’i konuk ediyor. Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da mutlu sona ulaşmak isteyen Ancelotti’nin öğrencileri, Lille deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Lille - Real Madrid mücadelesini İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetirken yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni üstlenecek. Karşılaşma 2 Ekim Salı günü saat 22.00’da başlayacak. Karşılaşma tabii ekranlarından canlı yayınlanacak.
Madrid ekibinde sakatlığını atlatan Mbappe, şans verilmesi durumunda ilk 11’deki yerini alacak. Hücum hattında Ancelotti’nin elinde Arda Güler’in yanı sıra Endrick, Rodrygo, Vinicius Junior gibi alternatif isimler bulunuyor.
Son olarak Ancelotti Rodrygo ve Vinicius Junior’a hücum hattında şans vermişti. Milli oyuncu Arda Güler’in Lille maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.
Real Madrid: Lunin, Lucaz Vazquez, Rudiger, Militao, Mendy, Valverde, Tchoumaeni, Camavinga, Arda Güler, Rodrygo, Vinicius Junior
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.