Beyzade Haber

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çatışma çıktı! 4 kişi yaralandı

ASAYİŞ

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin bahçesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada 4 kişi yararlanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gece saat 01:00'da iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Edinilen bilgilere göre, hastane bahçesinde banklarda oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. 

Hastane Bahçesinde iki grup arasında defalarca kez silahlarını ateşlenmesi sonucu çevrede büyük panik yaşanırken, çatışmada 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan çatışmada yaralanan kişilere hastane personeli müdahale etti. 
Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi tedbir amacıyla hasta girişine kapatıldı.

İki grup arasında yaşanan çatışma hastane bahçesini savaş alanına çevirdi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Çatışma sırasında çevreye saçılan mermiler, o sırada hastaneye gelen ve içinde aile bulunan bir aracın camına ve güvenlik kulübesine de isabet etti.
Çatışma sonrası olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.