Beyzade Haber

Barış Alper'e rekor teklif! Yağız Sabuncuoğlu'ndan kritik açıklama

SPOR

Galatasaray'da forma giyen ve Milli takımın vazgeçilmezlerinden olan Barış Alper'e rekor teklif geldi. Yağız Sabuncuoğlu'ndan konuyla alakalı sosyal medya hesabından kritik açıklamayı yaptı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'a İngiliz kulüp Nottingham Forest tarafından rekor bir teklif yapıldı. Galatasaray yönetimi bu teklifi reddetti. Barış Alper Yılmaz, Avrupa şampiyonasından Türkiye Milli takımında gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Transfer dönemi birçok kulüp Barış Alper'in Yılmaz'ın peşinden koşmuştu. 

Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan, İngiltere’de transfer sezonunun son günü İngiliz kulüp Nottingham Forest’ın Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk bir teklif yaptığını açıkladı. Galatasaray ise bu teklifi reddetti. Yağız Sabuncuoğlu Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan’ın yaptığı bu açıklamayı sosyal medya platformu X’den açıkladı.

Yağız Sabuncuoğlu'ndan kritik açıklama Menajeri Tuncay Maldan transfer sezonun son günü Barış Alper'e gelen rekor teklifi açıklandı. Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları aktardı
''Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan: Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi. Barış geride kalan iki sezonda takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik. Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı.''

Kaynak: Haber Merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.