Beyzade Haber

Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanıyor! Gözler Ankara'ya çevrildi

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Ankara'da toplanıyor. Gerçekleştirilecek toplantıda masadaki konular arasında MHP lideri Bahçeli'nin eli kanlı bölücü terör örgütü PKK'nın bebek katili elebaşısı Abdullah Öcalan için yaptığı çağrı da yer alacak...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Ankara Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki toplantıya başkanlık edecek.TUSAŞ saldırısı toplantının öncelikli gündem başlığı olacak. Soruşturmada gelinen son durum değerlendirilecek.
İsrail'in yayılmacı saldırganlığı ve Orta Doğu'da gelişmeler de Kabine'nin gündeminde olacak. İran-İsrail ve İsrail-Lübnan hattında artan tansiyona ilişkin kapsamlı değerlendirme yapılacak. Etkisi giderek genişleyen bölgesel krizin, Türkiye'ye olası etkileri kapsamlı olarak ele alınacak.
Kabine Toplantısı'nda, 5 Eylül'de açıklanan Orta Vadeli Program sonrası gelinen aşama görüşülecek. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası değerlendirilecek. Ayrıca yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde olacak.
Kaynak: HABER 3
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.