Beyzade Haber

Danıel Wellıngton özel konsept mağazası ile Türkiye'de!

AİLE

Dünyaca ünlü İsveç saat ve takı markası olan Daniel Wellington, özel konsepti ve zengin koleksiyonu ile 41 Burda AVM’de açıldı.

Zarif ve minimal saat ve takı tasarımlarıyla dünya genelinde tanınan Daniel Wellington, Avrupa'nın en hızlı büyüyen özel şirketi olarak dikkat çekiyor. Marka, bugüne kadar Türkiye'de perakende saat sektörünün lideri olan Arıkan Mağazacılık A.Ş. bünyesindeki Konyalı Saat mağazaları ve tr.danielwellington.com web sitesi üzerinden müşterilerine ulaşıyordu. Şimdi ise hizmet alanını monobrand konseptiyle genişleterek, Türkiye'deki ilk mağazasını İzmit'te bulunan 41 Burda AVM’de açtı.

Daniel Wellington, özellikle genç kızlara hitap eden koleksiyonlarıyla tanınsa da, markanın popülerliği birçok jenerasyona yayılmış durumda. Özel ve zengin bir koleksiyon sunan yeni mağazanın büyük ilgi görmesi ve bölgedeki moda severlerin favori duraklarından biri haline gelmesi bekleniyor. Daniel Wellington, zarif ve şık tasarımlarıyla hem klasik hem modern tarzı benimseyen müşterilerine hitap etmeye devam edecek.

Daniel Wellington 2011 yılında kurulmuş İsveçli bir saat ve mücevher markasıdır. Tüm ürünler Stockholm'de kendi bünyesinde tasarlanmakta, mükemmelleştirilmiş minimalist tasarıma olan bağlılığı vurgulamakta ve dünyaya uygun fiyatlı lüks ile zamansız bir stil sunmaktadır. Daniel Wellington, kuruluşundan bu yana 18 milyondan fazla saat satmış ve sektördeki en sevilen markalardan biri olarak kendini kanıtlamıştır.
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.