Beyzade Haber

Fenerbahçe'nin sol bek planı! Oosterwolde'nin yerine oynayacak

SPOR

Fenerbahçe'de teknik heyet, yaşadığı sakatlık sonrasında en az 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Jayden Oosterwolde'nin yerine oynayacak isimleri belirledi.

Samsun deplasmanında 2 puan kaybeden Fenerbahçe'ye bir kötü haber de maçta sakatlanıp oyunu tamamlayamayan Jayden Oosterwolde'den geldi. 73. dakikada sakatlanıp yerini Samet Akaydin'e bırakmak zorunda kalan Hollandalı futbolcu ile ilgili yapılan açıklamada "Jayden Oosterwolde'nin sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü (yırtığı) tespit edilmiştir" denildi.

Durumu ciddi olan 23 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki hafta ülkesine giderek ameliyat olacağı öğrenildi. Geçireceği operasyonun ardından yeşil sahalara dönüşünün 6-8 ayı bulması beklenen Oosterwolde'nin sezonu kapattığı belirtilirken en iyi ihtimalle ligin son döneminde takıma dönebileceği ifade edildi. Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Manchester United ile oynanacak maçta kimin oynayacağı da merak konusu oldu.

Sarı lacivertlilerde sol bekte görev alabilecek iki isim var; Filip Kostic ve Levent Mercan... Ancak iki futbolcunun da adı UEFA listesinde yok. Bu nedenle Avrupa'da Osayi'nin sağ bekte Mert Müldür'ün sol bekte oynaması bekleniyor. Ligde ise sol bekte Jose Mourinho'nun Filip Kostic'i tercih etme ihtimali yüksek. Samsun deplasmanına götürülmeyen Cengiz Ünder'in ise sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtığa rastlandı. Milli futbolcunun 1 ay takımdan uzak kalması bekleniyor.
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.