Beyzade Haber

“Filistin için gerekli adımlar atılmalı”

GÜNDEM

İsrail, Filistin’de saldırılarını sürdürüyor. Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı, ilçede bulunan Lale Meydanı’nda bir basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çekti.

Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı, ilçede bulunan Lale Meydanı’nda bir basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çekti. Açıklamada konuşan Saadet Partisi Sincan İlçe Seçim İşleri Başkanı Sami Demircan, İsrail’in cesaretini İslam ülkelerinin sessizliğinden aldığına işaret ederek, “Filistin soykırımı bölge ülkeleri için sıradanlaşan, kabul edilmiş çaresizlikten bir an önce kurtarılmalı, gerekli adımları bir bir atılmalıdır” dedi.
Açıklamayı okuyan Saadet Partisi Sincan İlçe Seçim İşleri Başkanı Sami Demircan, iktidarın İsrail ile süren ticarete de dikkat çekerken, sürdürülen ticari ilişkilerin Filistin’e ihanet olduğunu vurguladı.
İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılarının cesaretini İslam ülkelerinin yöneticilerinin iş birliğinden aldığını belirten Demircan, Türkiye’nin de AB, ABD’nin müttefiki olması durumunda İsrail’in dostu ve destekçisi olduğunu belirtti. Demircan, “Aksa Tufanı hiç olmamış olsa dahi İsrail, kutsal vaat edilmiş topraklar için bir bahane üreterek katliamlarına, soykırımına mutlaka devam edecekti. Ülkemizdeki bütün sorunların temelinde biz inanıyoruz ki Arz-ı Mev’ud vardır. Toplum, terörle, açlıkla, işsizlikle, ağır borç yükü altında inim inim inlerken doğal olarak çevre sorunlarına müdahil olamamaktadır. Bir de buna ahlaki yozlaşmanın eklenmesiyle toplumumuz asıl gündeminden sanal hadiselere kanalize edilmektedir” dedi.

Filistin’de yaşananlara karşı bölge ülkelerinin harekete geçmesi için çağrıda bulunan Demircan, “Filistin soykırımı bölge ülkeleri için sıradanlaşan, kabul edilmiş çaresizlikten bir an önce kurtarılmalı, gerekli adımları bir bir atmalıdır. Daha dün en büyük müttefikimiz ABD, BOP planı kapsamında kendi uydurduğu yalan ile bir buçuk milyon Müslüman’ı katletmedi mi? Irak’ta, Suriye’de Arz-ı Mev’ud için yüz binlerce cana kıymadı mı? Ülkemizin kan gölüne dönmesi için sınırımızın hemen ötesine bölücülere kırk bin TIR dolusu teknolojik modern silahları BOP için, İsrail için verilmedi mi? Tehlike yaklaşmaktadır. Gerekli tedbirler bir an önce alınmalı, bölgesel ülkelerle şartsız, önyargısız, bu fitne ve fesadın ortadan kaldırılması için birlikte mücadele edilmelidir” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.