Beyzade Haber

Galatasaray Oğuz Aydın'ın peşini bırakmıyor! İşte yeni teklifi

SPOR

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yerli rotasyonu için dev bir transfer yapmak istiyor. Bu sezonun parlayan yıldızı Oğuz Aydın'ı transfer etmek isteyen sarı kırmızılılar teklifinin yükseltti. İşte Galatasaray'ın Oğuz Aydın için yaptığı yeni teklif.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu Galatasaray2ın şampiyonluğuyla tamamlanırken sarı kırmızılılarda transfer çalışmaları hız kazandı.
Aslan, bir taraftan kaliteli yabancı futbolcu takviyesi için temaslarını sürdürürken diğer yandan da yerli rotasyonunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Sarı kırmızılıların öncelikli hedefi Corendon Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın olarak öne çıkıyor. Sarı kırmızılılar, 23 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna katma konusunda oldukça istekli.

Alanyaspor'un bu transfer için beklentisi yaklaşık 6-7 milyon euro civarında. Galatasaray ise teklifini son olarak 4.5 milyon euronun dışında Halil Dervişoğlu'nu bonservisiyle Eyüp Aydın'ı ise kiralık şeklinde revize ettiYönetimin bu transferi yaz kampına yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi. Oğuz'un da Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı bildiriliyor.

Milli futbolcu, etkili oyunuyla birçok kulübün dikkatini çekmeyi başardı. 23 yaşındaki futbolcu, geçen sene Corendon Alanyaspor formasıyla 38 maça çıktı. Bu süreçte 13 kez fileleri havalandıran ve 8 gol pası veren Oğuz, takımının en skorer futbolcusu oldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.