Beyzade Haber

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: ''8-9 tane gol atabilirdik''

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avrupa Ligi'ndeki Elfsborg maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile oynadığı maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, üstün olan taraf olduklarını ve maçı daha farklı kazanabileceklerini dile getirdi.
İşte Okan Buruk'un maç sonu öne çıkan sözleri:
''Çalıştığımız gibi oldu. İlk defa 4-3-1-2 sistemini oynadık. Bir antrenmanla buna alıştık ve rakip analizi ile buraya hazırlandık. Oyun içinde birçok aksiyonda, geriden oyun kurmada, ikinci ve üçüncü bölgeye girişlerde her şeyi doğru uyguladık. Pozisyonlara girdik. 4 gol attık. Belki 8-9 tane rahat atabilirdik. Çok büyük farka gidebilirdik. İkinci yarıda 3-0 sonrası kaptırdığımız top sonrası 3-1’e geldi. Ardından şanssız bir penaltı ile 3-2 oldu. Bir anda ister istemez bir korku oluyor. Rakip takımı ümitlendirip kendiniz korkuya düşüyorsunuz. Ne kadar gol yersek yiyelim top hep bizdeydi. Pozisyon sayısı olarak da öndeydik. Rakibin de tehlikeli atakları oldu. Buradan üç gol buldular.
Maçtan önce iyi bir geçiş takımı olduklarını söylemiştim. Buradan sıkıntı yaratacaklardı. Bunu iyi şekilde kullandılar. Bazen garanti oynamamız, en doğrusunu oynamamız gerekiyor. Maçın büyük bölümünde doğru işler yaptık. Bardağa dolu tarafından bakacağım. Oyundan memnunum. Atılan gollerden, girilen pozisyonlardan, oyun üstünlüğünden memnunum. Bu hafta için Avrupa Ligi’nin en yüksek sayılarına ulaşan takım olabiliriz. İki forvetli ve Mertensli, kanatlarda Yunus ve Barış’ın olduğu bir oyun. Ofansif anlamda doğru cevap aldık. Defansif anlamda, maç içinde kaptırdığımız toplar bize pozisyon olarak döndü. Buradan goller yedik. Üzüleceğimiz taraf bu.''
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.