Beyzade Haber

Gaziantep’teki En İyi 8 Çiğ Köfteci

AİLE

Gaziantep'te çiğ köfte yemek isteyenler için en doğru adresleri bu listeden ulaşabilirsiniz. Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ettiğimiz en iyi 8 çiğ köfteci bu listede yer alıyor.

Kültürel anlamda önemli şehirlerden biri olan Gaziantep, en iyi mekanları ile de biliniyor. Taze yemekleri ve doğal ürünleriyle öne çıkan lezzetleri son derece popüler olmuş durumda. Gaziantep'te çiğköfte yemek isteyenler için özel olarak hazırladığımız bu liste en iyi lokasyonları size sunuyor.
Gaziantep'te çiğ köfte yemek isteyenleri önerdiğimiz ilk mekanlardan birisi Küşleme Et Lokantası, özellikle geniş bir menüye sahip olması ve leziz yemekler hazırlaması ile tanınan bir yer. Gittiğiniz zaman kendinizi oraya ait hissedecek ve samimi ortamın tadını çıkarabileceksiniz. Özel soslar ile harman anladıkları birbirinden farklı çiğ köfte tarifleri müşterilerini bekliyor.
Türkiye'nin farklı yerlerinde şubeleri bulunan Tatlıses Çiğ Köfte başarılı çalışmaları ile bilinen bir yer. Geniş bahçesi ve hava sıcakken dahi esintili mekanıyla dikkat çekiyor. Gaziantepliler tarafından çok sık tercih edilen Tatlıses Çiğ Köfte, çiğ köfte yemek isteyenlere önerilen mekanlardan.
Geleneksel olarak damak zevkine uygun ve yüksek oranda acıyı içeren çeşitleriyle dikkat çeken bir yer. İsot Köfteyi tercih ederek en iyi çiğ köfteye ulaşabilirsiniz. Özellikle yoğun baharatlı ve acı tatları seviyorsanız, gitmeniz gereken çiğ köfteciler arasında İsot yer alıyor. Buraya giderek hem taze biberlerin tadını çıkarabilir hem de doyurucu bir öğün geçirebilirsiniz. Acı yemeyi sevenlerin favorisi olan İsot Köfte, başarılı ve son derece nezih bir lokanta.
Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin birçok farklı ilinde şubesi olan Oses Çiğ Köfte paket servisiyle öne çıkmış durumda. Gece geç saatlere kadar açık olması nedeniyle en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Taze ve bilindik bir tada ulaşmak istiyorsanız, çiğ köfte tercihinizi Oses Çiğ Köftenin üstünde yer alan özel seçenekler ile yapabilirsiniz.
Haftanın her günü öğle saatlerinde açılan ve menüsü tamamlanana kadar servis vermeye devam eden nadir yerlerden biri. Taze ve aynı zamanda geleneksel bir çiğ köfte yemek istediğiniz zaman Tarihi Köfteci Yaşar’ı tercih etmelisiniz. Almacı Pazarı’nda yer alan mekanı ile dikkat çeken ve her zaman dolu olmayı başaran bir yer.
Korutürk Caddesi’nde yer alan ve Gaziantepliler tarafından çok sık tercih edilen Kahta Çiğ Köfte popüler yerler arasında bulunuyor. Uzun saatler boyunca çalışması ve her zaman taze ürünleri kullanması sebebiyle ünlü olmuş durumda. Meşhur bir yer arıyorsanız tercih etmeniz gereken çiğ köfteciler arasında Kahta Çiğ Köfte bulunuyor.
Köklü restoranlar arasında bulunan Padişah Çiğ Köfte özellikle sloganıyla dikkat çekiyor. “Saraylara layık” diyerek hazırladıkları yöresel ve geleneksel tatları müşterileriyle buluşturuyorlar. Burayı tercih ederek hem en iyi çiğ köfteyi yiyebilir hem de farklı tatlara ulaşabilirsiniz. Gazianteplilerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Padişah Çiğ Köfte, özel lezzetleri ile biliniyor.
Eve servis istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz yerlerin başında Acı Tat Çiğ Köfte bulunuyor. Gaziantepliler için önemli adreslerden birisi olan bu çiğ köfteci, son derece popüler geç saatlere kadar açık olması ve yeşilliğinden köftesine kadar her bir ürünü günlük olarak hazırlaması sebebiyle. Öne çıkan yerlerin başında geliyor. Maraşal Fevzi Çakmak Bulvarı’nda bulunan Acı Tat Çiğ Köfte, popüler yerlerden biri.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.