Beyzade Haber

“Gençlerin içinde bulunduğu umutsuzluk gözler önüne seriliyor”

GÜNDEM

Samsun’da KYK yurdunda intihar eden genç üniversite öğrencisi ile ilgili bir açıklamada bulunan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, PDR mezunu olan Doğuş Can Kavaklı’nın vefatı ardından KYK yurtlarında yaşanan intihar vakalarına dikkat çekti. Atmaca, “Her bir kaybımız, gençlerimizin içinde bulunduğu umutsuzluğu gözler önüne seriyor” dedi.

Samsun’da KYK yurdunda intihar eden PDR mezunu olan Doğuş Can Kavaklı’nın intiharının ardından gözler tekrar KYK yurtlarında yaşanan intihar vakalarına çevrildi. Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Atmaca, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin içinde bulunduğu ümitsizliğe dikkat çekerken, KYK yurtlarında yaşanan intiharlara da vurgu yaptı.
Gençlerin içinde bulunduğu ümitsizliğin her geçen gün bir yenisinin daha eklendiğini ifade eden Atmaca, Samsun’da intihar eden yeni mezun Doğuş Can Kavaklı’nın intiharının son dönemlerde KYK yurtlarında artan intihar vakalarına bir yenisini eklediğini ifade ederek, “Ne yazık ki yalnız değil; Karabük’te Berkay Yıldırım, Antalya'da bir dizi öğrenci ve daha niceleri benzer acı sonlar yaşadı. Her bir kaybımız, gençlerimizin içinde bulunduğu umutsuzluğu gözler önüne seriyor. Artık bu trajedilere sessiz kalmayın. İktidarı, gençlerimizin yaşadığı ağır sorunlara ve çıkmazlara karşı harekete geçmeye çağırıyorum. Gençlerimizi kaybetmeye tahammülümüz yok. Vefat eden tüm gençlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.