Beyzade Haber

Hatayspor ile Trabzonspor berabere kaldı! Şenol Güneş'in maç sonu açıklaması dikkat çekti

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Trabzon spor bu sezon 6'cı kez berabere kalmış oldu.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile Trabzonspor arasında oynana karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'u kendi evinde yenerek bu sezonun ilk galibiyetini kazanmıştı. Trabzonspor bu sezon ligde 6 maçta berabere kalmış oldu. 
Türkiye'de Trabzonspor'un 6'cı kez berabere kalması gündem olurken, son beraberlik ise Hatayspor deplasmanında geldi. Maç sonu Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten açıklama geldi. 

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmak için sahaya çıktıkları maçta iki puan kaybettiklerini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi
İki takımın da tehlikeli ataklar yaptığını ifade eden Güneş, "İlk yarıda hiçbir isabetli orta atamadık. Top kaybı sonrası tekrar bize tehlike oldu. Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici oyun değil. Bunu zaten daha önce de paylaştık. Burada bir maç kazanarak biraz daha nefes almak istiyorduk. Puan da önemli 3 puan ama özellikle oyun olarak güçlü bir oyun istiyorduk." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.