Beyzade Haber

İşgalci İsrail kana doymuyor! Gazze'deki saldırılarında can kaybı artıyor

DÜNYA

Siyonist İsrail, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde düzenlediği saldırılarda 2 evi daha hedef aldı.

İsrail rejiminin savaş uçakları Gazze kentinin kuzeyinde bulunan 2 evi bombaladı. Saldırılar sonucunda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Yaralılar, El-Ehli Baptist Hastanesi'ne kaldırıldı.
Gazze'deki Sivil Savunma Birimi tarafından yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, Gazze kentinin Eş-Şati Mülteci Kampı ve Dabit bölgelerinde 2 evin hedef alındığı ihbarı üzerine olay yerlerine intikal etti." ifadesi kullanıldı. Açıklamada, enkaz altında kalanların olduğu da belirtildi.
Daha önce Sivil Savunma Birimi, İsrail ordusunun Gazze kentinin batısındaki Şati Mülteci Kampı ile doğusundaki Tuffah Mahallesi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısının 43'e yükseldiğini ve onlarca kişinin yaralandığını bildirmişti.
İsrail , Gazze'deki saldırıların yapıldığı bölgelerin "Hamas tarafından askeri amaçlarla kullanıldığını" iddia ederken, Hamas, İsrail'in yerleşim alanlarını bombaladığını ve sivillere yönelik yeni bir katliam gerçekleştirdiğini belirtti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.