Beyzade Haber

İYİ Parti'de devir teslim töreni: Meral Akşener makamını Müsavat Dervişoğlu'na bıraktı

GÜNDEM

Gerçekleştirilen İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, bugün görevini Meral Akşener'den devraldı.

Geçtiğimiz günlerde 5'inci Olağanüstü Kurultayını gerçekleştiren İYİ Parti'de yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu olarak seçilmişti.
Dervişoğlu bugün İYİ Parti'nin Ankara'da bulunan Genel Başkanlık Binasına görevini devralmak üzere gitti.
Binanın kapısında Dervişoğlu'nu, Meral Akşener karşıladı. Ardından ikili partililerin alkışları arasında binanın üst katında bulunan makam odasına çıktılar.
Meral Akşener ile Müsavat Dervişoğlu'nun yanı sıra devir teslim törenine eşlik etmek için odada çok sayıda parti kurmayı da hazır bulundu.
Dervişoğlu, burada yapılan törenle görevi Meral Akşener'den devralarak genel başkanlık görevine başladı. Akşener, Dervişoğlu'na çiçek takdim ederek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.
Kurumsallığı oluşan bir siyasi parti olduklarını belirten Akşener, "Ben Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na bir sandalye devretmiyorum, bir birikimi de devrediyorum. Bu hepimizin ortak birikimi." dedi.
Devir teslimin ardından Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'i partililerin alkışları arasında aracına kadar uğurladı. Akşener, kapıda partililerle vedalaştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.