Beyzade Haber

Karamollaoğlu'ndan önemli uyarı: Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır

SİYASET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Siyonist İsrail rejiminin 7 Ekim 2023'ten itibaren sürdürdüğü katliam ve soykırımı için önemli uyarı yaptı.
Sosyal medya hesabından "Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır" açıklaması yapan Karamollaoğlu, "Unutulmasın; İsrail'in hedefi sadece Filistinli çocuklar değil, bütün masumlardır" dedi.
İşte Karamollaoğlu'nun paylaşımı:
7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü.Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten…
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 10, 2024

"7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü. Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten başka hiçbir şey getirmeyen bu hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır. Unutulmasın; İsrail'in hedefi sadece Filistinli çocuklar değil, bütün masumlardır."
7 Ekim'den bugüne okul, hastane ve camii bombalayan siyonist İsrail; bugün bir kez daha okul bombalayarak top oynayan masum çocukları öldürdü.Terör devleti İsrail; insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. İlk kurulduğu günden bugüne bölgeye kaos, savaş ve vahşetten… pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) July 10, 2024
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.