Beyzade Haber

Kayaşehir’de yeni bir yaşamın kapısı aralanıyor; Luxera Nevbahar Lıfe

GÜNDEM

 “Yatay mimarisiyle öne çıkan projede Luxera GYO imzası”

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle çok sayıda proje üreten ve onlarca aileyi ev sahibi yapan Luxera GYO, İstanbul’un yükselen değeri Kayaşehir’de yatay mimarisiyle öne çıkan bir projeye daha imza atıyor. Ferah yaşam alanına sahip konutların yer aldığı Luxera Nevbahar Life projesinde, dairelerle birlikte yüksek kazanç potansiyeline sahip dükkanlar da yer alıyor.
 
Gayrimenkul sektörünün lokomotif kuruluşları arasında yer alan Luxera GYO, Başakşehir-Kayaşehir lokasyonunda hayata geçirmekte olduğu Luxera Nevbahar Life ile benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle onlarca projeyi hayata geçirip yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Luxera GYO, Nevbahar Life ile yenilikçi bir perspektif çiziyor. Luxera Nevbahar Life, yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planlarıyla yeni sakinlerini bekliyor.
İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen Başakşehir-Kayaşehir’de konumlandırılan Luxera Nevbahar Life, cazip lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor. Kayaşehir Şamlar Tabiat Parkı’na 5 dakika, Kayaşehir metrosuna 750 metre ve Başakşehir Millet Bahçesi’ne 12 dakikalık mesafede konumlandırılan proje, sahip olduğu dinamikler ve cazip ödeme fırsatlarıyla öne çıkıyor.
Luxera GYO imzasıyla hayata geçirilen ve yatay mimarisiyle çeyreyle uyumlu bir yapıya sahip olan Luxera Nevbahar Life, hayata geçirildiği lokasyon itibariyle güvenli bir hayatın kapılarını aralıyor. İstanbul’da zemini en sağlam bölgelerin başında gelen Kayaşehir’de konumlandırılan proje, Deprem Yönetmeliği’ne uygun ve en yeni teknolojilerle inşa ediliyor.
Yatay mimari konseptinin en başarılı örnekleri arasında yer alan Luxera Nevbahar Life projesi, 116 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor. Az katlı ve çevreyle uyumlu tasarıma sahip olan Luxera Nevbahar Life, geniş peyzaj alanlarıyla da öne çıkıyor. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, basketbol sahası, yürüyüş parkurları ve sosyal aktivite alanlarıyla birlikte çok sayıda dükkan, proje ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlandı. 
Caddeye 30 metre cephesiyle yüksek kazanç potansiyeline sahip dükkanların yer aldığı Luxera Nevbahar Life’ta KDV avantajına sahip ticari alanlar, yeni yatırımcılarını beklerken; nefes aldıran ferah yaşam alanlarıyla öne çıkan konutlarda ise müşterilere alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Sadece 18 bin metrekarelik büyüklüğüyle az katlı 7 bloktan oluşan Luxera Nevbahar Life’ta, site sakinlerini maksimum konfor, sonsuz huzur bekliyor. Projede yüzde 30 peşin, 36 ay vade farksız ödeme seçeneğiyle ev sahibi olunabiliyor.
 
 
 
 
Kaynak: Luxera Nevbahar Lıfe
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.