Beyzade Haber

Kulisleri sarsan iddia! Öcalan 29 Ekim’de mesaj mı verecek?

GÜNDEM

Terör elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Millî Gazete’nin ulaştığı kulise göre, Öcalan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin mesajı yarın sosyal medya üzerinden paylaşılacak. Paylaşımı ise önceki günlerde Öcalan ile görüşen yeğen Ömer Öcalan yapacak.

Siyaset gündeminde terör elebaşı Öcalan tartışmaları büyümeye devam ederken, kulisler dikkat çeken iddialar ile alt üst olmaya başladı.

Ankara kulislerinde konuşulan bir iddia ise dikkat çekti. Buna göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yani yarın sosyal medyadan Öcalan’ın mesajının yayınlanacağını ileri sürüldü. İddialara göre, Öcalan’ın mesajı avukatları aracılığıyla yeğeni Ömer Öcalan’a iletilecek. İletilecek o mesajda yeğen Öcalan tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılacak.

Bir diğer iddiaya göre, Öcalan’ın 29 Ekim ile ilgili mesajı hazır ve o mesaj geçtiğimiz günlerde kendisiyle görüşen yeğeni Ömer Öcalan’a iletildi. Ancak yeğen Öcalan’a mesajın 29 Ekim günü yayınlanması istendi. Yeğen Öcalan’ın da 29 Ekim sabahı mesajı X hesabından paylaşacağı iddia edildi.
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.