Beyzade Haber

Kumluca öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri

AİLE

Antalya, ülkemizin en güzel şehirlerinden biridir. Antalya’nın en güzel ve en turistik ilçelerinden biri de Kumluca ilçesidir. Kumluca ilçesinde kalmak için öğretmenevi seçeneğini tercih ederek ekonomik açıdan avantaj elde edebilirsiniz. İşte Kumluca öğretmenevi hakkında detaylar…

Kumluca öğretmenevi, oldukça turistik bir ilçe olan Kumluca ilçesinde bulunan bir öğretmenevidir. Bu yüzden Kumluca öğretmenevi, genellikle turistik amaçlarla ilçeyi ziyaret eden kişiler tarafından kullanılmaktadır.

Kumluca öğretmenevi fiyatı, kişinin kamu personeli olup olmadığı ve seçeceği odaya göre değişkenlik gösterir. Kumluca öğretmenevi fiyatları, öğretmen olan kişiler için şu şekildedir:

Kumluca öğretmenevi fiyatları kamu personelleri için şu şekildedir:

Kumluca öğretmenevi fiyatları sivil vatandaşlar için şu şekildedir:

Kumluca öğretmenevi tek kişilik oda fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunamamıştır. Bu bilgiyi Kumluca öğretmenevi ile direkt iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Kumluca öğretmenevi Karşıyaka Mahallesi Hamam Sokak No 4 Kumluca/Antalya adresinde bulunmaktadır. Bu konuma bakıldığı zaman Kumluca öğretmenevinin ne kadar merkezi bir noktada konumlandığı görülebilir.

Kumluca öğretmenevi oda seçenekleri, rezervasyon yaptıracağınız döneme göre değişkenlik gösterebilir. Genel olarak Kumluca oda seçeneklerinin tamamına klima, açık büfe kahvaltı ve ücretsiz internet bağlantısı gibi hizmetler dahildir. Kumluca öğretmenevi oda seçenekleri başlıca şunlardır:

Kumluca öğretmenevi yorumları, kişiden kişiye göre değişkenlik göstermektedir. Ancak, genel olarak Kumluca öğretmenevi yorumlarına bakıldığı zaman yorumların olumlu yönde olduğu görülebilir. Kumluca öğretmenevinde konaklamış olan kişiler özellikle de burada çalışan personellerin ilgili tavırlarından ve öğretmenevinin gayet yeterli olanaklara sahip olmasından dolayı memnun kalmışlardır. Buna ek olarak Kumluca öğretmenevi, birçok öğretmenevinin aksine hijyen konusunda da memnuniyet verici bir yer olduğunu kanıtlamıştır.

Kumluca ilçesinde öğretmenevinde kalmak istemezseniz ya da öğretmenevinde yer bulamazsanız otel seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kumluca’da iyi hizmet veren oteller ve gecelik fiyatları şu şekildedir:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.