Beyzade Haber

LENTOSAN tamamen yerli sermaye ile kuruldu

EKONOMİ

Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve Millî Gazete Reklam Koordinatörü Ertuğrul Köse, LENTOSAN Yapı Teknolojileri ve Yıldırım İnşaat Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Yıldırım’ı ziyaret etti.

 LENTOSAN Yapı’nın İstanbul Çatalca’daki yönetim merkezine gerçekleştirilen ziyarette, gazetemizin ve LENTOSAN’ın çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Görüşmede Millî Gazete’ye verdiği destekten ötürü Hamit Yıldırım’a hediye takdiminde bulunuldu.
2018 yılında tamamen yerli sermaye ile İstanbul Çatalca'da 2000 m2 kapalı, 7000 m2 açık olmak üzere, toplam 9000 m2 alan üzerine kurulan LENTOSAN Yapı Teknolojileri AŞ firması, gerek üretim kapasitesi ile gerekse kaliteli ve güvenli lifewall panel duvar ve lento ürünleriyle, sektördeki lider firmalardan biri olarak öne çıkıyor. Türkiye’nin deprem kuşağında olmasının bilincinden hareketle; ürünlerin, gereken tüm dayanım, yanmazlık, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve aşınma gibi birçok testten başarıyla geçiren LENTOSAN, gerekli tüm belge ve raporlara sahip.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.