Beyzade Haber

Mardin Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri

AİLE

Mardin, ülkemizin tarihi açıdan en önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bu yüzden Mardin’de konaklamak isteyen birçok kişi öğretmenevi seçeneğini tercih etmektedir. İşte Mardin öğretmenevi hakkında önemli bilgiler…

Mardin, özellikle de eski Mardin tarafları ile buram buram tarih kokan bir şehirdir. Bu güzel şehir, turistik amaçlar başta olmak üzere farklı amaçlarla ziyaret edilir. Bu ziyaretler esnasında ekonomik ve güvenli konaklama hizmeti arayan birçok kişi Mardin öğretmenevi seçeneğini tercih etmektedir. Mardin öğretmenevi, birçok açıdan avantajlı bir konaklama hizmeti sunar.

Mardin öğretmenevi oda fiyatları, çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Mardin öğretmenevi fiyatları, konaklayan kişilere göre şu şekildedir:

Mardin öğretmenevi fiyatlarını inceleyip internet üzerinden ya da arama ile rezervasyon yaparsanız rezervasyonunuzu iptal etmeniz durumunda ücretin tamamını geri alamayabilirsiniz. Ücretin tamamının geri alınabilmesi için rezervasyon tarihinden en az 5 gün önce iptal işleminin bildirilmesi gerekir. Konaklama tarihine 5 günden az bir süre kalmışsa ve rezervasyonu iptal edersiniz ücretin yalnızca %80’ni geri alabilirsiniz. Gün içerisinde 11:00 saatinden sonra rezervasyonu iptal ederseniz herhangi bir ücret geri alma durumu söz konusu olmaz.

Mardin öğretmenevi, Artuklu’da 13 Mart Mahallesi 13. sokakta bulunmaktadır. Bu adese bakıldığı zaman Mardin öğretmenevinin merkezi bir konumdan daha çok turistik bir konumda bulunduğu görülebilir.

Mardin öğretmenevi oda seçenekleri başlıca şunlardır:

Mardin öğretmenevi iletişim bilgileri şu şekildedir:
Telefon: 0 (482) 213 70 80
Kurumsal GSM: 0 (553) 923 47 07
Yukarıda belirtilen bilgilere ek olarak https://artukluogretmenevi.com.tr/iletisim/ linkine tıklayarak Mardin öğretmenevi yetkililerinin sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Mardin’de konaklamak için öğretmenevi seçeneğini değerlendirmek istemiyorsanız ya da öğretmenevinde uygun oda bulamadıysanız otelde konaklayabilirsiniz. Mardin otelleri ve gecelik fiyatları şu şekildedir:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.