Beyzade Haber

Meteoroloji'den uyardı! 3 il için kuvvetli yağış alarmı! İşte yurt genelinde 8 Ekim hava durumu tahminleri..

GÜNDEM

Yurdun birçok bölgesinde yaşanacak yağışlı ve soğuk havanın etkileri hakkında önemli uyarılarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Ekim tarihli raporunda güncel hava tahminlerini paylaştı. İşte 8 Ekim 2024 Salı günü için hava durumu raporu..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Ekim 2024 tarihli hava durumu raporunda ülkemizi etkisi altına alacak olan yağışlı ve soğuk hava sistemiyle ilgili kapsamlı bir değerlendirme sundu. Raporda, beklenen yağış miktarları, etkili olacak bölgeler ve sıcaklık düşüşleri gibi detaylı bilgilere yer verildi. İşte yurt genelinde güncel hava durumu tahminleri...
Meteoroloji tarafından yayımlanan 3 Ekim hava durumu tahminlerine göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda pus ve sis bekleniyor.

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege'de yer yer pus ve sis bekleniyor.

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyı kesimleri ile Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kuzeyinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, bölgenin doğusunda güneybatı yönlerden (Lodos) yer yer kuvvetli (30-60 km\sa) esmesi bekleniyor. Gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.