Beyzade Haber

Mevlana Öğretmenevi fiyatı 2024! Nerede, oda seçenekleri

AİLE

Konya, ülkemizin kültürel açıdan en önemli şehirlerden bir tanesidir. Bu yüzden birçok kişi bu kültürü yerinde görmek için Konya’yı ziyaret etmektedir. Konya şehrini ve özellikle de Karatay ilçesini ziyaret ederseniz Mevlana Öğretmenevi’nde konaklayabilirsiniz. İşte Mevlana öğretmenevi hakkında önemli bilgiler…

Konya, tarihi ve kültürel açıdan yolculuğa çıkmak isteyenlerin ziyaret etmeleri gereken şehirlerden bir tanesidir. Buna ek olarak Konya, çeşitli doğal güzellikleri ile de ziyaretçilerini büyülemiştir. Birçok kişi Konya ziyaretleri esnasında bölgenin en güzel öğretmenevlerinden biri olan Mevlana Öğretmenevi’nde kalmayı tercih eder.

2024 yılı da dahil olmak üzere tüm dönemlerde Mevlana öğretmenevi fiyatları, konaklayacak kişiye ve odaya göre değişkenlik göstermiştir. Genel olarak Mevlana öğretmenevi fiyatları, diğer öğretmenevi fiyatlarına yakındır. Kamu personelleri ve MEB çalışanları, sivillere oranla çok daha uygun fiyatlarla Mevlana Öğretmenevi’nde kalabilirler.

Mevlana Öğretmenevi, Akabe, Şht. Mehmet Gökhan Sk. No:63, 42020 Karatay/Konya adresinde bulunmaktadır. Bu adrese bakıldığı zaman Mevlana Öğretmenevi’nin ne kadar merkezi bir noktada konumlanmış olduğu görülebilir.

Mevlana Öğretmenevi’nde oda seçenekleri, sınırlıdır. Mevlana Öğretmenevi’nde toplamda 2 adet oda seçeneği bulunur. İlk seçenek, Suit oda seçeneğidir. Bu seçenek ile konaklayacağınız odada toplamda iki tek yatak ve kanepe bulunur. Bu seçenek 2 - 3 kişi konaklayacak olanlar için idealdir.
Bir diğer seçenek ise çift kişilik oda seçeneğidir. Isıtıma ve soğutma işi merkezi sistem ile sağlanan bu odada sadece 1 adet çift kişilik yatak bulunur. Bu çift kişilik yatağın yanına 1 adet bir kişilik yatak da ekleterek bu odayı bir aile odası haline getirebilirsiniz. Ancak, elbette ki odalara ekstra yatak ekletmek demek, fazladan ücret ödemek anlamına gelir.

Mevalana Öğretmenevi yetkilileri ile iletişime geçmek isterseniz 0(332) 351-2265 numarasını aramanız gerekir. Mevlana öğretmenevi ile iletişime geçmek için https://mevlanaogretmenevi.com.tr/iletisim/ linki üzerinden iletişim formunu da doldurabilirsiniz. İletişim formunu doğru ve eksiksiz yanıtlar ile doldurarak yetkililerin sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz.

Konya ziyaretleriniz esnasında çeşitli sebeplerle Mevlana Öğretmenevi’nde kalmazsanız ya da kalamazsanız otellerde kalabilirsiniz. Konya’da hizmet veren oteller ve günlük fiyatları şu şekildedir:

Yukarıda belirtilmiş olan oteller, Konya şehrindeki en yüksek puanlı otellerdir. Bu yüksek puanlar, listelenen otellerin misafirlerini memnun edebildiğini gösterir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.