Beyzade Haber

Milli Gazete gündeme getirdi hırsız yakalandı

GÜNDEM

Milli Gazete gündeme getirdi emniyet güçleri harekete geçti… Engelli vatandaşları hedef haline getiren hırsız yakalandı…

Geçtiğimiz günlerde Milli Gazete’nin ‘hırsızların yeni hedefi görme engelliler’ başlığı ile gündeme getirdiği Ankara metro istasyonlarında yaşanan hırsızlık vakaları ile ilgili emniyet güçleri harekete geçerek, hırsızlığı gerçekleştiren Lokman U. yakalanarak tutuklandı.

Geçtiğimiz haftalarda Ankara metro istasyonları içerisinde gerçekleşen hırsızlık olayları ile görme engelli vatandaşlar hedef haline getirilmişti. Metroyu kullanmak isteyen görme engelli vatandaşlara kendilerini güvenlik görevlisi olarak tanıtan şahıslar, vatandaşın telefon ve cüzdanlarını çalarak engelli vatandaşların mağdur olmasına neden olmuştu.

Emniyet güçleri tarafından başlatılan çalışma başlatmıştı. Bölgedeki görme tanıklarını dinleyen emniyet güçleri şüpheli Lokman U.’yu belirledi. Yapılan takip sonucu Lokman U., metro durağında yakalandı. Lokman U.’nun 9 görme engelliye ait cep telefonunu yardım bahanesi ile çaldığı ve 32 farklı suç kaydının olduğu belirlendi. Lokman U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.