Beyzade Haber

Naci Görür'den Çanakkale depremiyle ilgili paylaşım

GÜNDEM

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale açıklarında meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale açıklarında meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremle ilgili kamuoyuna açıklama yaptı.
Görür, şu ifadeleri kullandı:
Yaklaşık 1 s önce Edremit Körfezinde, Midilli Adası’nın kuzeyinde 4,3 deprem oldu. Bu deprem körfezi kuzeyden sınırlayan fayla, muhtemele aynı sisteme bağlı fay zonunda oldu. Bu zon aynı zabanda KAF ile ilgili, sevgiyle. pic.twitter.com/BDkaMwhjzn
— Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) October 27, 2024

"Yaklaşık 1 s önce Edremit Körfezinde, Midilli Adası’nın kuzeyinde 4,3 deprem oldu. Bu deprem körfezi kuzeyden sınırlayan fayla, muhtemele aynı sisteme bağlı fay zonunda oldu. Bu zon aynı zamanda KAF ile ilgili, sevgiyle."
Yaklaşık 1 s önce Edremit Körfezinde, Midilli Adası’nın kuzeyinde 4,3 deprem oldu. Bu deprem körfezi kuzeyden sınırlayan fayla, muhtemele aynı sisteme bağlı fay zonunda oldu. Bu zon aynı zabanda KAF ile ilgili, sevgiyle. pic.twitter.com/BDkaMwhjzn — Prof. Dr. Naci Görür (@nacigorur) October 27, 2024
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.