Beyzade Haber

Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor: Katil o isim mi? Yenge Hediye Güran'ın kritik ifadeleri ortaya çıktı

GÜNDEM

Narin Güran cinayetinde düğümü çözecek kritik bir gelişme yaşandı. Yenge Hediye Güran'ın cinayet düğümünü çözecek kritik ifadeleri ortaya çıktı.

Cinayete kurban giden Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran'ın ifadesinde cinayet düğümünü çözecek kritik bilgiler verdiği bildirildi.

Narin Güran'ın amcasının karısı olan Hediye Güran'ın ilk ifadesinden detaylar ortaya çıktı. Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran, ifadesinde Narin'in ağabeyi Enes ile annesi Yüksel Güran'ın boğuştuğunu anlattı. Hediye Güran, "Enes ile anne Yüksel Güran arasında bir arbede boğuşma yaşandı ben bunu gördüm" dedi.
Emekli polis İsa Altun, Sözcü TV'de katıldığı yayında açıklamalarda bulunarak Hediye Güran'ın bu itirafı sonrasında en güçlü senaryonun Narin'i ağabey Enes'in öldürmesi olduğunu iddia etti. Altun, ağabey Enes Güran'ın kolundaki ısırık izinin de anne Yüksel Güran'a ait olabileceğini bildirdi.
Emekli polis İsa Altun şunları iddia etti:
"Anne, Enes'in kardeşini boğması üzerine bunu gördü ve Enes'i durdurmak için oğlunu ısırdı. Enes'in kolundaki ısırık izinin annenin olduğunu düşünüyorum. Aslında yenge katilin Enes olduğunu burada anlatıyor. Olay sırasındaki sinyaller çok şaşmaz, cinayetlerde sinyaller 2-3 metre yanlış olabilir ama merkezi yeri verir. Sesin de onlara ait olduğu ortaya çıkacaktır. Jandarma ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor, uğraşıyor. Soruşturma, kovuşturma aşamasına döndü. Bu aşamalardan sonra özellikle bugünden itibaren daha farklı şeyler konuşmuş olacağız. Yenge Hediye Güran'ın ifadeleri çok kritik. O detaylarda daha neler çıkacak bunları göreceğiz. Anne ile Enes arasında boğuşmanın hangi gün olduğu çok önemli. Failin Enes olduğunu anne ve amcanın diğer akrabaların da Enes'i korumak için uğraştığını düşünüyoruz. İlk günden beri bu işin organize olduğunu söylüyorduk, sonucunda da bu işin organize olduğu ortaya çıktı. Öldürüldüğü anda organize olup olmadığını göreceğiz ama öldürüldükten sonra organize oluyorlar toplanıp toplanıp plan yapıyorlar. Bu cesedin aile tarafından gezdirilmesi de bir diğer seçenek."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.