Beyzade Haber

Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! Bakan Yılmaz Tunç "kamera görüntüleri var" dedi

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasının gidişatı hakkında detaylı bilgi verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulunarak "Bir takım kamera görüntüleri inceleniyor. Deliller var, ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu" dedi.

Yılmaz Tunç, "Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. Kamera görüntüleri var, bunlar TÜBİTAK'a gönderildi. Narin kızımızın katilleri mutlaka tespit edilecek, yargı huzuruna çıkarılacak" dedi.
Bakan Tunç'un açıklamalarından satır başları şöyle:
Narin kızımızın maalesef cansız bedeni 19 gün sonra bulundu. Gerçekten milletçe bizi derinden sarstı. Milletçe hunharca bir cinayete kurban gitmesi bizi çok üzdü. Bu kapsamda soruşturmalar da etkin bir şekilde devam etti. Bizi derinden sarsan olayın aydınlatılması için gayretler sürüyor. Ülke olarak Narin'in katillerinin tespiti ve hak etikleri en ağır cezaya çarptırılması noktasında büyük beklenti var. Karanlıkta hiçbir şey kalmayacak. Deliller var ifadelerde çelişkiler var. Soruşturma aşamasında şu anda 12 şüpheli tutuklu. 27'si şüpheli olmak üzere 241'i tanık olmak üzere 268 kişinin ifadesi alındı. 3 adli kontrol kararı verilen kişi var. DNA tespitleri var. HTS kayıtları var, geriye dönük inceleniyor. Cinayet mahallinde kimlerin olduğuna yönelik baz çalışmaları yapılıyor. Birtakım kamera görüntüleri var, bunlar TÜBİTAK'a gönderildi. Narin evladımızın katilleri tespit edilecek çok uzun sürmez. Gizlilik kapsamında özellikle teknik verilerle ilgili kamuoyuna yansımayan hususlar söz konusu. Narin kızımızın katilleri mutlaka bu soruşturma kapsamında tespit edilecek, yargı huzuruna çıkarılacak. Çok uzun sürmez. Hesap verecekler."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.