Beyzade Haber

Narin Güran dosyasında yeni gelişme: 2 yeni gözaltı var!

GÜNDEM

Diyarbakır'da meydana gelen cinayetle ilgili soruşturma genişliyor. 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmada yeni bir aşamaya geçildi. Yetkililer, 2 şüpheliyi daha gözaltına aldı. İşte cinayet dosyasından yeni ayrıntılar..

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü kaybolan ve 8 Eylül 2024 tarihinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki minik Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Narin Güran cinayetinin aydınlatılması için devam eden çalışmalar kapsamında, Narin'in yakınları olduğu tespit edilen İ.K. ve Ş.K. isimli zanlılar gözaltına alınarak sorgulandı.
Öte yandan, 2 zanlı ile birlikte 13 Eylül 2024 tarihinde gözaltına alınan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran'ın, Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.