Beyzade Haber

ÖKSÜZ : MAZLUMLAR AYAĞA KALKMADIKÇA ZALİMLER ASLA DİZ ÇÖKMEZ

GÜNDEM

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber İlçe Müftüsü Hanifi Özlen 'i ziyaret etti.

SAADET PARTİSİ’NDEN PAYAS İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber İlçe Müftüsü Hanifi Özlen 'i ziyaret etti.

Öksüz , ziyaretinde camiler ve din görevliler haftasını tebrik etti, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlara vesile olmasını diledi.

İlçe Müftüsü Özlen’ de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini ziyaret eden herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Öksüz bu ziyaret vesilesiyle “Meyer-Kunreuther’in “Devekuşu Paradoksu” bilgi ve eylem arasındaki kopukluğu ifade etmek için isimlendirilmiştir. Bilindiği gibi devekuşları bir tehlike anında kafalarını kuma gömerek kurtulmayı ümit ederler. Avcının amacını bilirler fakat mücadele yöntemleri onlara acı bir son hazırlar. Bugün İslam ülkeleri maalesef ki bu paradoksu yaşamaktadır. Emperyalizmin ve Siyonizm’in kıskacındaki bölgemiz gün gün ateşe atılırken, mazlumlar katledilirken ve tarihin en büyük soykırımlarından biri yaşanırken birçok Müslüman lider sadece ve sadece başını çevirmektedir. Oysa bu ateş kendi ülkelerine yaklaşmaktadır. Bölgeyi yakıp kül edecek olan bu ateşin amacı bellidir ve herkesin malumudur. Bugün bölgemizi etnik, dini, siyasi ve mezhepsel çatışmalara, ayrıştırmalara sürüklemek isteyenler bilsin ki Siyonizm ve emperyalizm için hepimiz biriz. Ve hepimiz katledilmesi, sömürülmesi, yok sayılması gereken toplumlarız. Siyonizme; mazlum Gazze halkı diz çöktürmek için ayağa kalkmıştır. Bizler de Filistin’in yanında olmak mecburiyetindeyiz. Bunun için birlik olmak zorundayız, aksi takdirde istiklal ve istikbalimizi kaybettiğimiz gibi onur ve haysiyetimizi de ayaklar altında çiğnetiriz.” İfadelerini kullandı .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.