Beyzade Haber

Ölüm kapını çaldı, korktun mu Bibi!

DÜNYA

“Gazze’nin enkazını dahi terk etmeyen büyük komutan Yahya Sinvar’a bak da örnek al” diyeceğiz ama ne mümkün!

Sen sığınaklara kaçmayı iyi bilirsin
Arkasına aldığı Amerika ve Haçlı ittifakının da büyük desteğiyle Gazze’de taş taş üstünde bırakmayan ancak mücahitlere de bir adım dahi geri adım attıramayan Siyonist İsrail’in tepesindeki ismin yuvası geçtiğim gün büyük bir operasyonun hedefindeydi.
İşgalci İsrail’in Bibi lakaplı Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Kayserya kasabasındaki özel konutuna Lübna’dan gönderilen insansız hava aracı ile oldukça önemli bir operasyon düzenlendi.
İsrail ordusu 19 Ekim'de Lübnan'dan üç insansız hava aracı gönderildiğini, bunlardan birininin Kayserya'da bir eve isabet ettiğini açıkladı. İsabet eden evin ise Netahyahu’ya ait olduğu öğrenildi.
Gazze’nin yanı sıra Lübnan’da da ağır katliamlar ve yıkımlara imza atan İsrail’in tepesindeki ismin bu şartlar altında evinin vurulması Siyonist çevrelerce büyük bir şokla karşılandı.
Özellikle Hizbullah’ın komuta kademesinin tamamının şehit olduğu bir ortamda, Hizbullah’ın karadan büyük kahramanlık destanları yazmasına ilave olarak Netanyahu’nun evini vurması mücahitler arasında da büyük moral kaynağı oldu.
Her siren çalmasında sığınaklara kaçması ile bilinen Netanyahu ise evinin vurulmasının ardından endişeli bir yüz ifadesi ile yine tehditler savurdu.
Bir avuç mücahidin yaşadığı el kadar kara parçası olan Gazze’ye bir yıl gibi kısa bir zaman diliminde tamı tamına 70 bin ton bomba atıldı. Evet yanlış duymadınız 70 bin ton.
Ancak direnişin büyük komutanı Yanya Sinvar, 70 bin ton bombanın altında gizlenmeden, saklanmadan ve bir adım dahi geri adım atmadan son nefesine kadar düşmanla savaşarak şehit düştü.
Bir tarafta çarpışarak şehit düşen komutan ve duyduğu her siren sesi karşısında sığınağa kaçan bir başbakan. Aslında savaşın kazananı şimdiden belli.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.