Beyzade Haber

Önder Özen'den Galatasaraylı isme övgüler: "Daha iyi olacak"

SPOR

Galatasaray, Fenerbahçe karşısında sergilediği oyunla futbol yorumcularının övgülerini almaya devam ediyor. Önder Özen, Yunus Akgün'ün performansına dikkat çekti.

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, derbide elindeki tüm silahları çok iyi kullandı. 'Keşke oynamasaydı' dediğimiz futbolcu yok. Okan Buruk, kurguladığı takımı ve doğru oyuncuları sahaya çıkardı.
Yunus Akgün, açık alanlarda her zaman etkilidir. Adana Demirspor kariyerinde bunları gördük. Daha iyi olacaktır. Peki derbide ne yaptı? Orta sahaya gelip top aldı, o sırada Ismail Jakobs sol çizgide kendini gösterdi, Galatasaray o kanadı işleyebildiği kadar işledi. Mert Müldür orta sahada kararsız bir şekilde Yunus Akgün ile birlikte orta alana kadar geldi, Tadic de geriye koşmak zorunda kaldı. Hiç oynamadığı bir bölgede bu duruma düştü ve Galatasaray rahat pozisyonlar buldu. Oosterwolde zaten Fenerbahçe'nin zayıf tarafıydı, orayı da ikiye bir pozisyonlar bulup hücuma çıktılar. Fred'in de etkisiz performansı bunu hazırladı.

Galatasaray'ın PAOK'u yenmesi gerekiyor. Her ne kadar Yunanistan Ligi'nde şampiyon olsalar da Türkiye Ligi'nin kalitesi, Yunanistan'dan daha iyi." 
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.