Beyzade Haber

“Reçete İslâm Medeniyetidir, reçete Millî Görüş’tür”

SİYASET

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Millî Görüş teşkilatlarını bu yıl beşincisini düzenlediği geleneksel teşkilat pikniğinde bir araya getirdi.

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, Millî Görüş teşkilatlarını geleneksel piknikte bir araya getirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, buluşmada yaptığı konuşmada, “Bütün insanlığın kurtuluşu için reçete İslâm medeniyetinden çıkacaktır. İslâm medeniyetinin ortaya koyacağı vizyonu somutlaştıracak ise Türkiye’dir, Türkiye’de de bu vazife Millî Görüşçülere düşmektedir” dedi.
Değirmenboğazı Mesire Alanı'nda düzenlenen Millî Görüş pikniğine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Sorumlusu Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlık Divanı Üyesi Recep Yavuz, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi’nin çevre illerdeki il-ilçe başkanları ile CHP Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli ve yardımcısı katılım sağladı. Saadet Partisi’nin yanısıra AGD-Cansuyu, TEKDER, ÖĞDER gibi MİLKO teşkilatlarından çok sayıda Millî Görüşçünün iştirak ettiği programda heyecan ve kardeşlik duyguları tazelendi.

Piknik etkinliğinde konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, “Erbakan Hoca’mız, ülkemizin halini anlatırken toprak altımızdan kayıyor diyordu, muhterem genel başkanımız Temel Karamollaoğlu, AK Parti’nin son 20 yılını değerlendirirken, ‘Düşünmeden söylersek evet, düşünerek söylersek hayır diyeceğimiz bir süreç yaşanıyor’ diyordu. Teoman Duralı’nın dediği gibi çöken Batı medeniyetine ancak ve ancak İslâm medeniyeti alternatif oluşturabilir. Bütün insanlığın kurtuluşu için reçete İslâm medeniyetinden çıkacaktır. İslâm medeniyetinin ortaya koyacağı vizyonu somutlaştıracak ise Türkiye’dir. Türkiye’de de bu vazife Millî Görüşcülere düşmektedir. Toprak altımızdan kayıyorken Millî Görüşçüler olarak el birliğiyle üzerimize düşen vazifeyi yapacağız. Millî Görüş’ü hedeflerine sımsıkı bağlı şekilde neticeye ulaştıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte söz alan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Sorumlusu Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş, “55 yıllık bir davanın mensuplarıyız. İnandığımız dava aynı zamanda bizim yaşam tarzımızı, değerlerimizi ifade ediyor. Biz bu anlamda kutlu bir davanın mensupları olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şu an gördüğümüz manzara, teşkilatımızın her geçen gün ivme kazandığını bize gösteriyor. İnşallah bu program bir milat olacaktır, programımızın hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci ise yaptığı konuşmada, “Millî Görüş hareketinin her döneminde Kadın Kollarımızın gayretli çalışmalarının çok büyük önemi olmuştur, bundan sonraki süreçlerde de yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünyanın kurulabilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, piknik etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, "Teşkilatımızla ve ailelerimizle bir araya gelmek, dayanışma ve birlik duygularımızı pekiştirmek için böyle güzel bir etkinlik düzenledik. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.