Beyzade Haber

Rıdvan Dilmen sıralamayı belirledi! Bu takımlar ilk 4'te bitirecek

SPOR

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'i ilk 4 sırada bitirecek takımları açıkladı. Dilmen ayrıca Türk futbolunun gittiği tehlikeyi de duyurdu. İşte detaylar.

Yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmaları yorumladı. Dilmen play-off sistemi konusuna bir kez daha değindi. Ünlü yorumcu, Süper Lig'in ilk 4 sırasında bitirecek takımları da tahmin etti.
HT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen geçtiğimiz günkü programda play-off'a değinmiş ve "Türk futbolunda böyle bir uçurum hiç görmedim. Koşarak play-off'a gidiyoruz. Böyle devam ederse iş oraya gidiyor. Ben nefret ediyorum play-off'tan ama Avrupa'da vasat liglerde bu var" ifadelerini kullanmıştı.
Rıdvan Dilmen dün akşamki programda play-off sistemiyle ilgili bir kez daha konuştu. Dilmen, "Play-off'tan nefret ederim, zayıf liglerin yeridir ama maalesef bizim ligimiz çok zayıf. Ben olsun istemiyorum. Yetkili olsam da istemem ama mecburen oraya doğru gidiyor. Ligdeki uçurum fazlasıyla arttı. 99 puanla şampiyon olamıyorsun. Böyle bir şey daha görecek miyiz biz? Sanki göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Süper Lig'de sezon sonu için de tahminini yapan Dilmen, "Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. İlk 3 belli mi? Eylül ayı bitmemiş ilk 3 belli. 4. de bence belli, Trabzonspor. Bu mucize bir tahmin de değil" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.