Beyzade Haber

Saadet Ankara, ziyaretlerini sürdürüyor

SİYASET

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, Ankara’nın tüm ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor. Ankara’nın Beypazarı ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında vatandaşın sorunları masaya yatırılırken, Saadet Partisi’nin çözüm önerileri de ortaya konuldu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara İl Başkanı Adnan Simit, İl Başkan Yardımcısı Nevzat Açıkgöz, İl Sekreteri Mahmut Akıncı, Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Kırman, Nuri Zarif, İlhami Saban, Muharrem Kaya, Beypazarı İlçe Başkanı İsmail Tiftik ve Siyasi İşler Başkanı Kemal Çelen, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Beypazarı Maden Suyu CEO’su Niyazi Ercan, Maden-İş Sendikası Orta Anadolu Şubesi Başkanı Sayın Talih Kocabıyık, Beypazarı Tarım Ürünleri AŞ sahibi Mustafa Çoban ve vefat eden Saadet Partisi üyesi Celal Topuz’un ailesine ziyaretler gerçekleştirildi.

Beypazarı Maden Suyu CEO su Niyazi Ercan’ın geçen hafta içinde vefat eden annesi Harice Ercan için taziye ziyaretinde bulunan İl Başkanı Adnan Simit, Niyazi Ercan’a, “Başınız sağ olsun. Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun” diyerek başsağlığı diledi. Kısa süre samimi ortamda gerçekleştirilen ziyarette, merhume Ercan için Fatiha okundu.

Saadet Partisi heyeti, Beypazarı ilçesinde tarım faaliyetinde bulunan Beypazarı Tarım Ürünleri AŞ tesisini ziyaret etti. Tesis yetkilisi Mustafa Çoban’dan tesis ve Beypazarı tarımı hakkında bilgi alan Simit, firmayı da gezerek faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Beypazarı Saadet Partisi üyesi Celal Topuz’un geçen hafta içinde vefatı üzerine Saadet Partisi Beypazarı Kayabükü köyünde yaşayan oğlu Hakan Topuz’a taziye ziyaretinde bulunuldu. Ziyaret, Kayabükü köy kahvesinde gerçekleşirken, Hakan Topuz’a baş sağlığı dilendi. Merhuma Allah’tan rahmet dilendi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara İl Başkanı Adnan Simit ve beraberindeki heyet, merkezi Nallıhan’a bağlı Çayırhan’da bulunan Maden-İş Sendikası’nı ziyaret etti. Saadet Partisi heyeti Türkiye Kömür İşletmeleri, Maden-İş Sendikası şubesini ziyaret ederek sendika yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Sendika Şube Başkanı Talih Kocabıyık, Şube Başkan Vekili Şenol Eliustaoğlu, Şube Sekreteri Selim Arslan, Mali Sekreter Davut Kaya, Teşkilat Sekreteri Ersoy Ovaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda, şube başkanı ve sendika temsilcileri ile görüşen Saadet Partisi heyeti, bölge halkının ve sendika temsilcilerinin satışa karşı çıkmaları nedeniyle sendikanın bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında ve Doruk Madencilik’te çalışanların neden işten çıkartıldığı ve maaşların neden ödenmediği konularında sendika temsilcilerinden bilgi aldı. Simit, “Maden-İş Sendikası olarak göndereceğiniz brifing dosyasını partimizin madencilik komisyonuna iletiriz, TBMM’deki grubumuza iletir ve meclis gündeminde konuyu taşırız, milli menfaatlere, halkın menfaatlerine olan her şeye sahip çıkarız ve elimizden gelen desteği veririz” dedi.

Çayırhan Termik Santrali’nin yeterli çalıştırılmadığını ifade eden Şube Başkanı Talih Kocabıyık, yetersiz çalıştırılan santralin bu yüzden zarar ettiğini kaydederek, “4 ünite çalışsın kâra geçer. Biz AK Parti ve ortağı MHP’ye bu konuları anlattık, Ankara’ya ziyaretler yaptık. Sizin partinize de geleceğiz. Satışla ilgili dosyayı size de ileteceğiz. Ankara’dan Çayırhan’a kadar gelmeniz bizi mutlu etti. Partinize iade-i ziyareti mutlaka yapacağız. Doruk Madencilik’te yaşanan işten çıkartmalar ve maaşların ödenmemesi konusunda da bilgi aktardılar ve Çayırhan Termik Santrali’nin arsa ve demirbaşları ile satılması hakkında bugüne kadar yapılan faaliyetleri de anlatarak Çayırhan Termik Santrali’nin satışına karşıyız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.