Beyzade Haber

Saadet Bartın, gazilerimizi yalnız bırakmadı

SİYASET

Saadet Partisi Bartın Teşkilatı, 19 Eylül Gaziler Günü programına katılarak bu özel günlerinde gazilerimizi yalnız bırakmadı. Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç katıldığı programda günün anlam ve önemine dair açıklamalarda bulundu.

19 Eylül Gaziler Günü ülkemizin her bir köşesinde coşku ile kutlandı. Gazilerimiz, Türkiye’nin dört bir yanında adlarına düzenlenen programlarda saygı ve sevgi ile karşılandı. Bartın’da da 19 Eylül Gaziler Günü programı düzenlendi. Saadet Partisi Bartın İl Teşkilatı programa, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Saadet Partisi Bartın İl Başkan Yardımcısı Ömer Keleş ve Saadet Partisi Bartın Belediye Meclis Üyesi M. Emin Titiz’le katılım sağladı. Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç Gaziler Günü’nün önemine binaen açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Tarihimizin pek çok anı, memleketimizin her karış toprağı şehitlerimizin fedakârlıklarına gazilerimizin dirayetlerine şahittir. Dolayısıyla istiklal şairimizin ‘Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda’ dizesi bir mübalağa değil, bir hakikattir. Ecdadımızın bu emanetine, torunları olarak, gözümüz gibi bakmayı bir borç ve sorumluluk biliyoruz. Bu vesileyle aziz vatanımız ve bayrağımız uğruna yedi düvelin karşısında elif gibi dikilen ve ‘gelen cehennemdi, göğsümüzde söndürdük’ diyen gazilerimizi şükranla anıyor, sağlıklı, müreffeh günler diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.