Beyzade Haber

Saadet Vekilleri 81 ilde milletle buluşacak!

SİYASET

Yerel seçimlere 7 ay gibi bir zaman kala partiler çalışmalarını hızlandırırken, Saadet Partisi Meclis Grubu, vekilleri ile sahada aktif çalışmalara başladı. 81 ilin tamamında vatandaşlar ile buluşacak olan vekiller, program kapsamında şu ana kadar 12 ilde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yerel seçimlere az bir süre kalırken Saadet Partisi, saha çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Meclis Grubu tam kadro olarak tüm Türkiye’de vatandaşlar ile buluşma çalışmalarına başlarken, Saadet Partisi’nin 5 milletvekili 12 ilde sahada vatandaş ile buluştu.

Saadet Partisi’nin Gelecek Partisi ile birlikte kurduğu 20 kişilik Meclis Grubu sahada vatandaşlar ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. 81 ilde vatandaşlar ile gerçekleştirilecek buluşma programı kapsamında İstanbul milletvekilleri Birol Aydın, Bülent Kaya, Mustafa Kaya, Ankara Milletvekili Mesut Doğan ve Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, vatandaşlar ile buluştu.
Şu ana kadar 12 ilde buluşma gerçekleştirilirken, buluşmalar Isparta, Adıyaman, Burdur, Afyonkarahisar, Kocaeli, Konya, Osmaniye, Hatay, Yalova, Karaman, Edirne ve Kırklareli illerinde gerçekleştirildi. Buluşmalar kapsamında milletvekilleri, vatandaşlar ile bir araya gelirken, gidilen illerde medya ve STK’larla, kanaat önderleri ve teşkilat emektarları ile bir araya geldi. Gidilen illerde parti teşkilatları ile de toplantılar gerçekleştirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.