Beyzade Haber

Sergen Yalçın açtı ağzını yumdu gözümü! Sert açıklamalarda bulundu

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 8 hafta bitti . Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın'dan önemli açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Semih Kılıçsoy'un hiç süre almaması eleştiri konusu oldu.
Beşiktaş'ın kanat problemi yaşadığını dile getiren Yalçın, "Kağıt üzerinde müthiş transferler bunlar. Oyuncular kötü demiyorum, bu oyuncu kadrosuna göre Silva ve Immobile çok iyi oyuncular. Ama Beşiktaş'ın kenarı yok. Joao Mario kenarda başlamıyor mu? Sürekli merkezde ama. Beşiktaş'ın bir numaralı ihtiyacı Rachid Ghezzal gibi bir oyuncu. Maalesef yok. Beşiktaş'ta ne sağ ne sol kenar var. Muçi, Mario beklentinin çok altında. Silva'yı ayırıyorum. Gedson da çok koşuyor, mücadele ediyor. Diğerlerinde kim oynarsa fark etmez" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Ekol TV
Ekol TV'deki programda konuşan eski teknik direktör Sergen Yalçın, "Semih Kılıçsoy ne yaptı da oynamıyor? Fizik gücü yok gibi bir açıklamalar yapıldı Bronckhorst tarafından ama Türkiye'de oynuyorsun ne fizik gücü? Semih Kılıçsoy'a neden yer açılamıyor? 30-50 milyon eurolardan bahsedilen bir oyuncu, Gaziantep FK maçında 5 dakika bile oyuna girmiyor. Birinin bunu açıklaması gerekiyor. Taraftar bunu merak ediyor. Beşiktaş taraftarı Semih Kılıçsoy neden oynamıyor diye merak etmiyor mu?"
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.