Beyzade Haber

Şeyda Yılmaz'ın katili Yunus Emre Geçti'nin korkunç sırrı: Ailesine de şiddet uygulamış!

GÜNDEM

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, oğlunun şiddet eğilimleri olduğunu fark ederek 19 Temmuz 2024'te emniyete başvurmuş ve oğluna karşı ifade verdiği ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Ümraniye'de görevli polis memuru Şeyda Yılmaz'ın 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilmesiyle sonuçlanan olay, yeni detaylarla sarsıyor.
Olayın en dikkat çekici yönlerinden biri de katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti'nin daha önce emniyete başvurarak oğlunun şiddet eğilimleri hakkında bilgi vermesi idi. 19 Temmuz 2024 tarihinde yapılan bu başvuruda, anne Pınar Geçti, oğlunun kendisine yönelik şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini belirterek koruma talebinde bulunmuştu.

Anne Pınar Geçti'nin 19 Temmuz 2024 tarihli ifadesine göre, "Oğlum ikametimizde sürekli huzursuzluk çıkaran biridir. 18 Temmuz'da saat 18 sıralarında eve geldi. Babasını aramasını ve ne yaptığını sormasını istedim. Bir anda sinirlenerek, boğazımı sıktı. Telefonumdan babasının numarasını sildi. Telefonumu kurcalayarak, aramış olduğum numaraları sordu. Ben ne kadar anlatsam da anlamadı. Sırtıma ve yüzüme birkaç defa vurdu. Bana 'O…, onu bunu arıyorsun, o…luk yapıyorsun, seni öldüreceğim, bu gece zulüm olacağım sana' gibi tehdit ve hakaretler etti. Polis ekiplerine haber vereceğimi söyledim. Polisi duyar duymaz evden kaçtı" dediği öğrenildi.

Oğlu tarafından şiddete maruz kaldığını aktaran Pınar Geçti'nin ifadesinin devamında şunları söylediği aktarıldı:

Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre Pınar Geçti, oğlu Yunus Emre Geçti'den şikayetçi olurken evden uzaklaştırma dahil, koruyucu tedbirler alınmasını istedi ancak sığınma evi talep etmedi.
"Yine yüzüme vurarak, beni darp etti. Aynı şekilde tehdit ve hakaretlerde bulundu. Yunus Emre madde bağımlısı, öfke kontrolü olmayan biridir. Tedavi olması için Ümraniye Kaymakamlığı'na başvuruda bulundum. Ben Yunus Emre'ye karşılık vermedim, darp etmedim, tehdit veya hakarette bulunmadım. Can güvenliğim yoktur."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.