Beyzade Haber

Tahran'da suikaste uğrayan İsmail Haniye'nin ailesinden bir kişi daha şehit oldu!

GÜNDEM

Hamas lideri İsmail Haniye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da suikaste uğrayarak öldürülmesinden sonra bugünde ailesinden bir kişi şehit oldu.

İşgalci İsrail'in suikasti sonrası Hamas lideri İsmail Haniye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da öldürülmüştü. Bugün Haniye'nin ailesinden bir kişi İsrail saldırılarında şehit düştü. 
Hamas lideri İsmail Haniye'nin yeğeni (ablasının kızı) Mutasim Haniye, dün Gazze Şeridi'nin kuzeyinde şehit düştü. Haniye'nin değerli eşi Ümmü'l-Abd, şehit annesini arayarak teselli ve tebriklerde bulunuyor. "Ey şehit annesi üzülme .. Mutasim, hepimizden önce hem cennete ve hem de azîz dayısına koştu"

Haniye, şehit olmadan önce, hem evlat, hem de torun ve kardeş acısı yaşadı. Haniye'nin oğulları ve torunları Ramazan Bayramı'nın birinci günü Eş-Şati Mülteci Kampı yakınlarında İsrail güçlerinin hedefi oldu; içinde Haniye ailesinin bulunduğu araç bombalandı.
Saldırıda Haniye'nin 3 oğlu; Emir, Hazım ve Muhammed ile 4 torunu şehit oldu. İsmail Haniye, bu büyük acıyı metanetle karşıladı.

Kaynak: Haber Merkezi
Haniye, "Çocuklarım Gazze'yi terk etmedi, tüm halkımız gibi evlatlarım da kanı ile bedel ödedi." dedi, İsrail'in Filistinlilerin direnişini asla kıramayacağı mesajını verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.