Beyzade Haber

Temel Karamollaoğlu’ndan Recai Kutan paylaşımı

GÜNDEM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Hakk’ın rahmetine kavuşan Recai Kutan’ın vefatı üzerine bir paylaşımda bulundu.

Milli Görüş hareketinin simge isimlerinden olan Recai Kutan’ın vefatı üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağlu X hesabından bir paylaşımda bulundu.
Karamollaoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Kurucu Genel Başkanımız, Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz, ESAM Genel Başkanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı; Necmettin Erbakan Hocamızın yol ve dava arkadaşı değerli büyüğümüz M. Recai Kutan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.Aziz milletimizin ve camiamızın başı…

Kurucu Genel Başkanımız, Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz, ESAM Genel Başkanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı; Necmettin Erbakan Hocamızın yol ve dava arkadaşı değerli büyüğümüz M. Recai Kutan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Aziz milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekânı cennet, makamı âlî olsun.
Kurucu Genel Başkanımız, Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz, ESAM Genel Başkanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı; Necmettin Erbakan Hocamızın yol ve dava arkadaşı değerli büyüğümüz M. Recai Kutan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim.Aziz milletimizin ve camiamızın başı… pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 7, 2024
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.