Beyzade Haber

Trabzonspor yeni yıldızını buldu! İstanbul'da görüştüler

SPOR

Danimarka’da Midtylland’ın formasını giyen Doğuhan Aral Şimşir, bir kez daha bordo-mavili takımın gündemine geldi.

22 yaşındaki kanat oyuncu ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Ümit Milli maçının sonrasında bir görüşme gerçekleştirildi. Aral’ın, Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi
Letonya ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Ümit Milli maçında, Ay-Yıldızlı ekibin 20 numaralı kanat oyuncu Doğuhan Aral Şimşir performansı ile göz kamaştırdı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, kolay adam geçmesi, ayak içi plase vuruşlarındaki ustalığı ve hareketli futboluyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir dönem Trabzonspor’un gündeminden düşmeyen Aral ile İstanbul’da sürpriz bir görüşme gerçekleştirildiği öğrenildi.
Bordo-Mavili kulüp adına görevlendirilen bir menajerin Aral Şimşir ile Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçın bitiminde bir araya geldiği ifade edildi. Gelen bilgilere göre, yetkili menajer Aral’a bir kez daha Trabzonspor’un önerisini iletti. Genç yeteneğin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Bonservisi Danimarka ekiplerinden Midtylland’da olan Aral Şimşir’in 2028 yılına kadar kontratı bulunuyor. Aral’ın piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Trabzonspor’un gündeminden düşmeyen Aral Şimşir, bu sezon Midtylland’da toplam 20 maça çıktı.
Genç yetenek, 6 gol 5 asistlik performans sergiledi.
Poyraz Efe, Serdar Saatçı ve bordo mavili ekibin eski oyuncuları Ahmetcan Kaplan ve Taha Altıkardeş ile birlikte Ümit Milli Takım’da yer alan Aral, görev alması halinde yarın Norveç’e karşı deplasmanda mücadele verecek.
Kaynak: internet haber merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.