Beyzade Haber

Tugay Kerimoğlu Galatasaraylı o oyuncudan ümidi kesti: "Israr etmeyin olmuyor"

SPOR

Galatasaray'ın efsanelerinden eski futbolcu ve yorumcu Tugay Kerimoğlu, sarı kırmızılıların sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu ümidini kestiği Galatasaraylı yıldızı açıklarken "Israr etmeyin olmuyor" dedi.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Tugay Kerimoğlu, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalınan maçın ardından TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu..


Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın çok iyi başladığı maçı çok kötü tamamladığını belirtirken, "Futbolun acıma duygusu olmadığı gibi bazı şeylerin ciddiyetinden uzak kalırsanız bu tür sonuçlar karşınıza çıkabilir" dedi.

Galatasaray'ın 9 milyon euro karşılığında trransfer ettiği Elias Jelert'in kötü performansına değinen Tugay Kerimoğlu, "Galatasaray takımında Jelert olmuyor. Nereye koyarsanız koyun olmuyor. İyi niyetinden bir şüphemiz yok ama bazı şeylerde ısrar etmek çok mantıklı değil gibi duruyor" ifadelerini kullandı.
Büyük takım futbolcularının kaliteleriyle ön plana çıktıklarının altını çizen ünlü yorumcu, "İyi niyetlidir o ayrı. Jelert ile olmuyor" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.