Beyzade Haber

Türk rehber Filistin’de kayboldu: Eşine gelen son mesaj dikkat çekti

GÜNDEM

Gazze rehberi Kubilay Özdemir son görevinin ardından adeta sırra kadem bastı. Özdemir’in eşine attığı son mesaj ise oldukça dikkat çekiciydi.

Her ay 2-3 kere Kudüs'e grup götüren tur rehberi Kubilay Özdemir son görevinde bir grup gazeteciye eşlik etmek adına Filistin'e geçerken kendisinden dün saat 15:45'ten beri haber alınamıyor. 
Kubilay Özdemir’in eşi Gülşah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada kocasının telefonundan gelen "Telefonum çekmeyebilir, uçağa yetişemeyebilirim" mesaja dikkat çekerek “Sanki bu mesaj bilinçli bir şekilde birileri tarafından attırılmış. Kimse şüphelenmesin ve Kubilay'ı sormasın diye.” İfadelerini kullandı.
Gülşah Özdemir yaşanan olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:
Kubilay en son 15.45'te bana, çalıştığı firmanın sahibine, Ürdün tarafında sürekli çağırdığı taksiciye şu mesajı atmış;
"Telefonum çekmeyebilir, uçağa yetişemeyebilirim"
Sanki bu mesaj bilinçli bir şekilde birileri tarafından attırılmış. Kimse şüphelenmesin ve Kubilay'ı sormasın diye.
Telefonunu aradığımızda telesekreter Arapça konuşmasından %90 ihtimalle Ürdün tarafında olduğunu anlıyoruz. Ürdün'deki konsolosluktan bize gelen cevap şu şekilde; " ancak yarın bilgi verebiliriz dediler"
Kubilay Multi vizesi olan, her ay 2-3 tane Kudüs'e grup götüren tur rehberi. Bu son seyahatinde bir grup gazeteci arkadaşa rehberlik yapmak için gitti. Gazeteci arkadaşlar deport edildi ama Kubilay içeri girdi. Bugün dönüş günüydü ama şu ana kadar haber alamadık telefonuna ulaşamıyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.