Beyzade Haber

Türkiye Bahçeli’nin açıklamasını tartışıyor…. Bir kişi hariç…. Susmayı tercih ediyor….Ama neden….

GÜNDEM

Türkiye'de Devlet Bahçeli'nin terörist başı Öcalan'a yaptığı çağrı gündem olurken herkes bu konuda düşüncelerini beyan ederken Meral Akşener neden suskunluğunu koruyor.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim'de terör örgütü PKK’nın eli kanlı lideri Abdullah Öcalan’a, örgütü lağvetmesi koşuluyla, "Umut hakkı için başvurması ve TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşması" için çağrı yapmasının yankıları sürüyor.
Türkiye’de büyük bir infiale yol açan açıklama sonrası siyasette, ekonomide, dış politikada yaşanan bütün gelişmeler bu açıklamaların gölgesinde kaldı.
Neredeyse bütün Türk vatandaşları sosyal medya üzerinden bu açıklamayı tartışırken, bir isim Bahçeli’nin yaptığı açıklamaya ilişkin henüz bir değerlendirme yapmadı.
Bir dönemin en çok konuşan ve konuşulan isimlerinden olan ülkücü milliyetçi camianın sembol isimlerinden Meral Akşener, suskunluğunu koruyor.

Bahçeli’nin açıklamaları en çok ülkücü milliyetçi camiada hayal kırıklığı meydana getirirken, tartışmalara ilişkin sosyal medya hesabından dahi paylaşımda bulunmayan Akşener, sessizliğe bürünmüş durumda.
Kurduğu İYİ Parti’nin Genel Başkanı Musavvat Dervişoğlu, grup toplantısında Bahçeli’ye, idam ipi atarken, Akşener’in hiç bir şey olmamış gibi, bütün bunları görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Genel başkanlığı döneminde Erdoğan ve Bahçeli’yi kıyasıya eleştiren Akşener’in tüm Türkiye’yi çalkalayan bir olayda, sus pus olması şaşırtıcı bulundu.
İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener haziran ayında Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan’la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde biraraya gelmesi şaşkınlık uyandırmıştı.
Akşener’in yakın zamanda ayrıldığı siyasetten kısa zamanda bu denli uzaklaşması da bir başka merak konusu..
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.