Beyzade Haber

Türkiye'de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı! İşte 13 Eylül hava raporu!

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), paylaştığı son hava durumu tahmin raporunda yurt genelinde meydana gelebilecek yağışlar, sıcaklık değişimleri ve diğer meteorolojik olaylar ile ilgili detaylı bilgi verdi. İşte 13 Eylül 2024 hava durumu raporu..

13 Eylül 2024 Cuma günü için geçerli olan hava durumu tahminleri raporu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Peki, yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? İşte güncel hava tahmin raporu..
Bugünkü hava durumu tahmin raporuna göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Van'ın doğusu, Balıkesir'in batı ilçeleri ve Edirne çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ve Kahramanmaraş'ın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerleri az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Edirne çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Balıkesir'in batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Az bulutlu, iç ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii ile Kahramanmaraş'ın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Az bulutlu zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır ve Van'ın doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Az bulutlu ve açık, bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.