Beyzade Haber

Türkiye'nin caydırıcı gücü Çelik Kubbe..! SİPER envantere girdi

GÜNDEM

Türkiye'nin yerli ve milli hava savunma sistemi “Çelik Kubbe"nin uzun menzilli koruyucusu SİPER Ürün-1 sistemi envantere girdi.

Türkiye'nin yerli ve milli hava savunma sistemi “Çelik Kubbe"nin uzun menzilli koruyucusu SİPER Ürün-1 sistemi envantere girdi.
Uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü Çelik Kubbe, Türkiye’nin dağıtık mimaride çalışan ve stratejik seviyede kritik rol oynayacak.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çelik Kubbe’nin SİPER Ürün-1 Sisteminin envantere girdiğini duyurdu. 
Görgün paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

SİPER'in ardı Vatan!??⬇️Çelik Kubbe’nin caydırıcı gücü SİPER Ürün-1 Sistemi envantere girdi.⬇️Uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı hava savunma gücümüz SİPER Ürün-1 sistemi, şanlı ordumuzun emrinde Gök Vatan'ın kalkanı olacak.⬇️SİPER Sistemi, savaş uçağı ve seyir… pic.twitter.com/yKm5ZaLfKA
— Prof. Dr. Haluk Görgün (@halukgorgun) October 28, 2024


"SİPER'in ardı Vatan
Çelik Kubbe’nin caydırıcı gücü SİPER Ürün-1 Sistemi envantere girdi.Uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı hava savunma gücümüz SİPER Ürün-1 sistemi, şanlı ordumuzun emrinde Gök Vatan'ın kalkanı olacak.
SİPER Sistemi, savaş uçağı ve seyir füzesi gibi hava soluyan hedeflere ve havadan karaya mühimmatlara karşı angajman sağlayabilecek. Çok daha ileri yeteneklere sahip olacak SİPER Ürün-2 sistemi geliştirme çalışmaları da devam ediyor.
Cumhuriyetimizin 101. yılında milletimize armağan olsun."
SİPER'in ardı Vatan!??⬇️Çelik Kubbe’nin caydırıcı gücü SİPER Ürün-1 Sistemi envantere girdi.⬇️Uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı hava savunma gücümüz SİPER Ürün-1 sistemi, şanlı ordumuzun emrinde Gök Vatan'ın kalkanı olacak.⬇️SİPER Sistemi, savaş uçağı ve seyir… pic.twitter.com/yKm5ZaLfKA pushfn('ads'); — Prof. Dr. Haluk Görgün (@halukgorgun) October 28, 2024
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.