Beyzade Haber

Uğur Karakullukçu, Galatasaray'daki üç ismi işaret etti: "Bitik oyuncular"

SPOR

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray'daki üç isme dikkat çekerek performanslarından memnun olmadığını ifade etti.

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Kontraspor Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.
Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Gabriel Sara benim hayal ettiğim bir 8 numara. Çok iyi transfer. Ismail Jakobs da tuttu. Elias Jelert ise bu maçta da oynamayacaksa niye 10 milyon Euro verildi? Bu mağlubiyet de bir kırılma. Umarım Galatasaray ders çıkarır. Bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum.
Barış Alper Yılmaz ya da başkası kimse Galatasaray'ın üstünde değil. Sadece koşuyor ama nereye koştuğunu kendisi de bilmiyor. Bek kovalamayı geçtim, arkasındaki sol bekle hiç konuşmuyor ve uyum sorunu devam ediyor."

Galatasaray, tam olarak neyin rehavetine girdi? Young Boys'a elendiniz, adamlar Şampiyonlar Ligi'nde 36. sırada. Beşiktaş'tan da 5 yediniz. Lig maçlarını kazanınca rehavet oluşuyor değil mi? Galatasaray'ın bu rakibini Konferans Ligi'ne koysan, oradan 24 tane daha iyi takım sayarım. Sıfır şaka. Belki 1 galibiyet bile alamayacaklar, göreceksiniz. Galatasaray böyle bir takımın organize atak ve paslaşarak ceza sahasına girmesine müsade etti.

Gerçekten çok korkunç bir skor. Geçen sene Başakşehir, Rigas'ın olduğu gruptan lider çıkmıştı. Adamlar ligini part-time oynuyorlar. Aralar falan var, tatile giriyorlar, o arada başka işlerle uğraşıyorlar. Galatasaray'dan puan aldıkları için sportif direktörleri kendinden geçti.
Galatasaray'ın hücumunda 3 tane bitik oyuncu var. Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Icardi. Bunlar şans buluyor ama sezona hazır giren Michy Batshuayi şans bulamiyor. Kendisi isyan etmekte haklı.

Okan Hoca maçtan sonra Victor Osimhen'e ihtiyaç duyduklarını söyledi. Sen niye orada varsın hocam? Rigas'ı yenmek için bile Osimhen'e ihtiyaç duyuyorsan o zaman senin dokunuşun yok. Kerem Aktürkoğlu'nu ve Emin Bayram'ı sattınız. Her gitmek isteyen oyuncu elden çıktı. Peki her gelmek isteyen oyuncuyu alabildiniz mi? Elias Jelert'ten önce Guela Doue gelmek istedi, kulübü vermedi. Jelert'e 10 milyon Euro verdiysen en azından bu maçta oynamalıydı." 
Kaynak: İnternet Haber Merkezi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.